Випічка

Пісне печиво

Цей  рецепт не просто пісного печива, а ще й цілозерного печива. Воно підійде всім, хто дотримується посту, але ще обов’язково сподобається ласунам і прихильникам правильного харчування.

Кількість порцій – 12
Інгредієнти:
  • Цілозерне жорнове пшеничне борошноТМ “Жменька” – 300 г
  • Банани – 100 г
  • Цукор – 80 г
  • Рослинна олія – 140 г
  • Родзинки – 100 г
  • Ванілін – 1/4 ч.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Для присипки:

  • Горіхи, кунжут, цукор

Як приготувати пісне печиво

1. Банани, цукор, рослинну олію, ванілін і розпушувач засипаємо в блендер і змішуємо. Потім додаємо цілозерне жорнове борошно Пшеничне ТМ “Жменька” і також добре перемішуємо.

2. Родзинки промиваємо і заливаємо гарячою водою приблизно на 10-15 хвилин. Воду зливаємо і додаємо розм’якшені родзинки до тіста, що вийшло, ретельно перемішуємо.

3. Печиво можна сформувати руками або викласти чайною ложкою на деко, а можна скористатися спеціальними силіконовими формочками для печива. За смаком посипаємо пісне печиво цукром, горіхами або кунжутом.

4. Випікаємо в розігрітій до 200°С духовці 15-20 хвилин.

Смачного!