Цей рецепт не просто пісного печива, а ще й цілозерного печива. Воно підійде всім, хто дотримується посту, але ще обов’язково сподобається ласунам і прихильникам правильного харчування.
Кількість порцій – 12
Інгредієнти: |
Для присипки:
|
Як приготувати пісне печиво
1. Банани, цукор, рослинну олію, ванілін і розпушувач засипаємо в блендер і змішуємо. Потім додаємо цілозерне жорнове борошно Пшеничне ТМ “Жменька” і також добре перемішуємо.
2. Родзинки промиваємо і заливаємо гарячою водою приблизно на 10-15 хвилин. Воду зливаємо і додаємо розм’якшені родзинки до тіста, що вийшло, ретельно перемішуємо.
3. Печиво можна сформувати руками або викласти чайною ложкою на деко, а можна скористатися спеціальними силіконовими формочками для печива. За смаком посипаємо пісне печиво цукром, горіхами або кунжутом.
4. Випікаємо в розігрітій до 200°С духовці 15-20 хвилин.
Смачного!