Перші страви

Рисовий суп з фрикадельками

Що таке рисовий суп з фрикадельками знає кожен: це смачні м’ясні кульки в бульйоні з овочами. Однак варіацій на тему інгредієнтів цього супу дуже багато. Ми ж пропонуємо Вам замінити звичні овочі рисом і додати трохи помідорів. Що з цього вийде – дізнайтеся самі…

Інгредієнти:
  • Зелена цибуля – 1 пучок
  • М’ясний фарш – 500 г (краще всього суміш свинячого і яловичого по 250 г)
  • Рис пропарений ТМ “Жменька” – 0,5 склянки
  • Помідори – 3-4 шт.
  • Сіль, перець за смаком

Як приготувати рисовий суп з фрикадельками

1. Зелену цибулю гарненько промиваємо під струменем води, обсушуємо паперовим рушником і тонко нарізаємо.

2. М’ясний фарш перемішуємо з зеленою цибулею, додаємо в нього сіль, перець за смаком. З фаршу формуємо маленькі фрикадельки. Проварюємо їх у великій каструлі, в якій потім будемо готувати суп.

Порада! Можна проварювати фрикадельки як у воді, так і в бульйоні. Якщо Ви хочете більш легкий суп, краще використовувати воду, а якщо ж більш поживний і ситний – то в бульйоні

3. Відварюємо пропарений рис ТМ “Жменька” до готовності, як зазначено на упаковці. Поки вариться рис, нарізаємо помідори невеликими шматочками.

4. Додаємо готовий рис і помідори до фрикадельок, додаємо сіль і спеції за смаком, проварюємо ще кілька хвилин. Перед подачею на стіл суп в тарілці можна прикрасити зеленою цибулею.

Порада! Для супу найкраще використовувати пропарений рис, тому що він не розварюється і не злипається (навіть після повторного розігрівання супу рис в ньому залишиться цільним)

Смачного!