Що таке рисовий суп з фрикадельками знає кожен: це смачні м’ясні кульки в бульйоні з овочами. Однак варіацій на тему інгредієнтів цього супу дуже багато. Ми ж пропонуємо Вам замінити звичні овочі рисом і додати трохи помідорів. Що з цього вийде – дізнайтеся самі…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рисовий суп з фрикадельками
1. Зелену цибулю гарненько промиваємо під струменем води, обсушуємо паперовим рушником і тонко нарізаємо.
2. М’ясний фарш перемішуємо з зеленою цибулею, додаємо в нього сіль, перець за смаком. З фаршу формуємо маленькі фрикадельки. Проварюємо їх у великій каструлі, в якій потім будемо готувати суп.
Порада! Можна проварювати фрикадельки як у воді, так і в бульйоні. Якщо Ви хочете більш легкий суп, краще використовувати воду, а якщо ж більш поживний і ситний – то в бульйоні
3. Відварюємо пропарений рис ТМ “Жменька” до готовності, як зазначено на упаковці. Поки вариться рис, нарізаємо помідори невеликими шматочками.
4. Додаємо готовий рис і помідори до фрикадельок, додаємо сіль і спеції за смаком, проварюємо ще кілька хвилин. Перед подачею на стіл суп в тарілці можна прикрасити зеленою цибулею.
Порада! Для супу найкраще використовувати пропарений рис, тому що він не розварюється і не злипається (навіть після повторного розігрівання супу рис в ньому залишиться цільним)
Смачного!