Вишуканий житній хліб з цілозерного борошна, приготовлений у хлібопічці, відрізняється злегка солодкуватим смаком, яскраво вираженим ароматом і апетитною скоринкою.
Вага – 890 г
Час приготування – 4 год. 10 хв.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати хліб з житнього борошна в хлібопічці
1. Викладаємо інгредієнти в контейнер хлібопічки, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, сіль, цукор і кмин.
2. Потім додаємо житнє цілозерне борошно ТМ «Жменька» і звичайне пшеничне борошно і дріжджі.
3. Ставимо контейнер у хлібопічку. Вибираємо програму випічки «Цілозерний хліб» або аналогічну для вашого виду хлібопічки, вагу хліба і бажаний колір скоринки.
4. Натисніть на кнопку «Старт».
5. В кінці програми вимикаємо хлібопічку, виймаємо контейнер і викладаємо хліб з контейнера.
Смачного!