Випічка

Хліб з житнього борошна в хлібопічці

Хлеб из ржаной муки в хлебопечке

Вишуканий житній хліб з цілозерного борошна, приготовлений у хлібопічці, відрізняється злегка солодкуватим смаком, яскраво вираженим ароматом і апетитною скоринкою.

Вага – 890 г
Час приготування – 4 год. 10 хв.
Інгредієнти:
  • Жорнове цілозерне Житнє борошно ТМ «Жменька» – 250 г (1 1⁄4 мірної склянки)
  • Борошно пшеничне – 250 г (1 1⁄4 мірної склянки)
  • Тепла вода – 400 мл
  • Сіль – 10 г
  • Швидкодіючі сухі дріжджі – 11 г
  • Цукор – 25 г
  • Кмин – 1,5 г

Як приготувати хліб з житнього борошна в хлібопічці

1. Викладаємо інгредієнти в контейнер хлібопічки, дотримуючись наступного порядку: тепла вода, сіль, цукор і кмин.

2. Потім додаємо житнє цілозерне борошно ТМ «Жменька» і звичайне пшеничне борошно і дріжджі.

3. Ставимо контейнер у хлібопічку. Вибираємо програму випічки «Цілозерний хліб» або аналогічну для вашого виду хлібопічки, вагу хліба і бажаний колір скоринки.

4. Натисніть на кнопку «Старт».

5. В кінці програми вимикаємо хлібопічку, виймаємо контейнер і викладаємо хліб з контейнера.

Смачного!