Приготуйте ці чарівні “різдвяні зірочки” і студений зимовий вечір наповниться затишним теплом. Ароматна, що тане в роті випічка прикрасить новорічний чи різдвяний стіл.
Час приготування – 60 хвилин
Кількість порцій – 10
Інгредієнти: |
|
Як приготувати різдвяне печиво
1. Мигдаль подрібнюємо у блендері. Збиваємо білки в піну, поступово додаючи цукрову пудру. Відразу відкладаємо окремо 4 ст.л. збитих білків для глазурі.
2. Змішуємо білки, мигдаль, корицю, ванільний цукор, есенцію, додаємо жорнове цілозерне пшеничне борошно ТМ “Жменька”, що зберегло 90% корисних речовин пшениці. Тісто загортаємо у фольгу і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
3. На посипаний борошном стіл викладаємо тісто, розкочуємо в пласт товщиною 0,5 см, вирізаємо «зірки». На змащене олією і застелене пергаментом деко викладаємо печиво і ставимо в розігріту до 150°С духовку на 15 хвилин.
4. Готове печиво виймаємо з духовки, змащуємо рештою білка. Підсушуємо в духовці 7 хвилин, щоб глазур підсохла.
Смачного!