Яке ж свято без солодощів? Від різдвяного імбирного печива і пряників завжди віє теплом. Кориця, імбир, цедра, гвоздика і запашний перець надають їм чудовий аромат, а цілозерне борошно і мед – колір шоколаду.
Час приготування імбирного печива – 55 хвилин
Інгредієнти: |
Для прикраси:
|
Як приготувати імбирне печиво

3. Викладіть їх на змащене маслом деко і випікайте в духовці при 170°С близько 10-15 хвилин (поки не зарум’яняться краї). Повторіть те ж саме з рештою тіста.
4. Для глазурі збиваємо білок в щільну піну, всипаємо половину цукрової пудри, після чого продовжуємо збивати протягом ще однієї хвилини.
5. Додаємо решту пудри і акуратно перемішуємо білкову масу.
6. Якщо у вас немає кондитерського мішечка або кондитерського шприца, готову глазур перекладіть в пакет, зріжте у нього невеликий кінчик і прикрасьте глазур’ю печиво.
7. Так само в різдвяному печиві можна зробити невелику дірочку, аби потім в неї протягнути стрічку й повісити на ялинку.
Смачного!