Хліб готується із суміші пшеничного і цілозерного житнього борошна в рівних пропорціях. Хліб з відносно м’яким смаком, ідеально підходить для морепродуктів і сирів.
Вага – 1000 г
Час приготування – 3 год. 40 хв.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати цілозерний хліб в хлібопічці
1. Викладаємо інгредієнти в контейнер, дотримуючись наступного порядку: тепла вода і сіль.
2. Потім додаємо цілозерне житнє борошно ТМ «Жменька», борошно пшеничне вищого ґатунку і сухі дріжджі. У разі використання свіжих дріжджів вам слід у три рази збільшити кількість (по вазі), зазначену для сухих дріжджів.
3. Ставимо контейнер у хлібопічку. Вибираємо базову програму для приготування хліба, вагу хліба (1000 г) і бажаний колір скоринки.
4. Натискаємо на кнопку «Старт».
5. В кінці програми вимикаємо хлібопічку, виймаємо контейнер і викладаємо хліб з контейнера.
Смачного!