Салати

Турецький салат

Це надзвичайно смачний салат з кус-кусом, який до того ж низькокалорійний! У даному рецепті не використовується ні олія, ні майонез. Тому смачний турецький салат з кус-кусом є ще й дієтичним!…

Інгредієнти:
  • Кус-Кус Пшеничний ТМ “Жменька” – 0,5 склянки
  • Помідор – 2 шт.
  • Огірок – 1 шт.
  • Зелень салату – 100 г
  • Зелена цибуля – 1 пучок
  • Петрушка – 1 пучок
  • Лимонний сік – 2 ст.л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль, перець – за смаком

Як приготувати турецький салат

1. Кус-кус ТМ “Жменька” заливаємо окропом (1/2 склянки) і залишаємо на кілька хвилин, накривши кришкою, поки він не вбере всю воду.

Порада Крупу Кус-кус не потрібно варити, її достатньо лише залити окропом і дати настоятися 5-7 хвилин!

2. Дрібно нарізаємо помідори, огірки нарізаємо кубиками. Салат і петрушку дрібно рубаємо, зелену цибулю нарізаємо кільцями.

3. Зелень змішуємо з помідорами й огірками. Додаємо готовий кус-кус, все акуратно перемішуємо.

4. Додаємо в салат сіль і перець. Поливаємо лимонним соком і видавлюємо часник. Перемішуємо і подаємо до столу.

Смачного!