Ви ще не пробували зігрітися салатом? А дарма. Обов’язково спробуйте в якій-небудь з холодних вечорів теплий салат із дикого рису з гарбузом, Вам сподобається!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати теплий салат із дикого рису з гарбузом
1. Дикий рис ТМ «Жменька» замочуємо в холодній воді і залишаємо настоятися на 30-40 хвилин. Потім промиваємо і відварюємо до готовності в злегка підсоленій воді 40-50 хвилин.
2. З гарбуза зрізаємо шкірку і очищаємо плід від насіння. Нарізаємо невеликими кубиками і змішуємо з 1 ст.л. оливкової олії і сіллю. Викладаємо на змащене деко рівним шаром і випікаємо в розігрітій до 200 С духовці до м’якості.
3. Цибулю нарізаємо півкільцями і заливаємо бальзамічним оцтом, залишаємо на 10 хвилин настоятися.
4. У салатнику змішуємо відварений дикий рис, шматочки гарбуза, подрібнені волоські горіхи, в’ялену журавлину і 2 ст.л. оливкової олії. Зверху поливаємо бальзамічним оцтом з цибулею, посипаємо чорним меленим перцем і подрібненою петрушкою. Перемішуємо салат і відразу подаємо до столу.
Смачного!