Сміливе поєднання солодкої черешні, ароматної руколи, ніжної моцарели і пряного дикого рису – це не просто смачно, а й дуже красиво!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати салат з диким рисом і черешнею
1. Дикий рис ТМ «Жменька» замочуємо в холодній воді на 30-40 хвилин. Потім зерна рису промиваємо і відварюємо до готовності, як вказано на упаковці.
2. Цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими кільцями, обсмажуємо на 1 ст.л. оливкової олії до рум’яного кольору.
3. Моцарелу нарізаємо невеликими кубиками. Рукколу розриваємо руками.
4. У салатнику змішуємо відварений дикий рис, обсмажену цибулю, рукколу і черешні. Заправляємо сіллю, перцем, бальзамічним оцтом, 1 ст.л. оливкової олії і перемішуємо. Перед подачею до столу відправляємо салат на 1-2 години в холодильник.
Смачного!