Салати

Рисовий салат з хурмою

Це дуже ніжний рисовий салат з солодкуватими плодами хурми і заправкою з винного оцту…

Інгредієнти:
  • Рис Суші ТМ «Жменька» – 0,3 склянки
  • Курячі яйця – 2 шт.
  • Хурма – 1 шт.
  • Помаранчевий болгарський перець – 1 шт.
  • Листя салату – 0,5 пучка
  • Винний оцет – 2 ст.л.
  • Оливкова олія – 1 ст.л.
  • Мед – 1 ст.л.
  • Каррі – 1 ч.л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Волоський горіх – за смаком

Як приготувати рисовий салат з хурмою

1. Рис Суші ТМ “Жменька” відварюємо до готовності, як зазначено на упаковці. За кілька хвилин до готовності додаємо в рис каррі і сіль. Потім охолоджуємо до кімнатної температури.

2. Курячі яйця також відварюємо вкруту. Потім охолоджуємо і очищаємо від оболонки.

3. Хурму і яйця нарізаємо часточками, болгарський перець – пластинками. Змішуємо з відвареним рисом і розмішуємо до однорідності.

4. У мисочці змішуємо мед, винний оцет, оливкову олію, сіль і перець.

5. На порційні тарілки викладаємо листя салату (при необхідності розриваємо їх на шматочки), на них викладаємо рис з яйцями, хурмою і болгарським перцем. Поливаємо салат заправкою і при бажанні посипаємо подрібненими волоськими горіхами.

Смачного!