Страви з пшеничної крупи заряджають організм енергією на більшу частину дня і дарують відчуття ситості аж до обіду. З якого легкого і корисного сніданку почати день, читайте далі…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати теплий салат з помідорами
1. Пшеничну крупу ТМ “Жменька” промиваємо. У каструлю вливаємо воду, доводимо до кипіння, солимо.
2. Всипаємо в киплячу воду крупу і варимо на повільному вогні до готовності, приблизно 20 хвилин.
Порада! Щоб каша була розсипчастою, накриваємо каструлю кришкою і ставимо її в духовку ще на 30-40 хвилин
3. Помідори розрізаємо навпіл. Зелену цибулю і порей нарізаємо кільцями.
4. З’єднуємо готову пшеничну кашу, помідори і цибулю. Перемішуємо, заправляємо оливковою олією, солимо і перчимо.
5. Подавати салат можна теплим або холодним.
Смачного!