Салати

Теплий салат з помідорами

Страви з пшеничної крупи заряджають організм енергією на більшу частину дня і дарують відчуття ситості аж до обіду. З якого легкого і корисного сніданку почати день, читайте далі…

Інгредієнти:
  • Пшенична крупа ТМ «Жменька» – 150 г
  • Вода – 300 мл
  • Помідори черрі – 200 г
  • Цибуля порей – 1 головка
  • Зелена цибуля – 2 пера
  • Оливкова олія – 20 г
  • Сіль, перець – за смаком

Як приготувати теплий салат з помідорами

1. Пшеничну крупу ТМ “Жменька” промиваємо. У каструлю вливаємо воду, доводимо до кипіння, солимо.

2. Всипаємо в киплячу воду крупу і варимо на повільному вогні до готовності, приблизно 20 хвилин.

Порада! Щоб каша була розсипчастою, накриваємо каструлю кришкою і ставимо її в духовку ще на 30-40 хвилин

3. Помідори розрізаємо навпіл. Зелену цибулю і порей нарізаємо кільцями.

4. З’єднуємо готову пшеничну кашу, помідори і цибулю. Перемішуємо, заправляємо оливковою олією, солимо і перчимо.

5. Подавати салат можна теплим або холодним.

Смачного!