Рисова вермішель зі смаженою куркою – дуже популярна страва східної кухні. Її дуже легко приготувати, а насолода від багатих смакових відтінків інгредієнтів Вам забезпечена надовго …
Інгредієнти: |
|
Як приготувати салат з рисової вермішелі зі смаженою куркою
1. Каструлю наповнюємо водою, розмішуємо в ній сіль і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипіла, знімаємо каструлю з вогню, занурюємо в неї рисову вермішель ТМ «Жменька», накриваємо кришкою і даємо настоятися 3 хвилини.
2. Зливаємо воду, струшуємо з рисової вермішелі залишки води і розкладаємо її на рушник, щоб дати підсохнути.
3. Куряче філе ріжемо на маленькі тонкі шматочки. Цибулю-порей розрізаємо вздовж, обполіскуємо водою і нарізаємо діагонально часточками по 1-1,5 см кожна. Моркву нарізаємо кружечками. Шпинат промиваємо і дрібно нарізаємо.
4. У великому сотейнику розігріваємо олію, обсмажуємо в ній цибулю і моркву протягом 2 хвилин. Додаємо соєвий соус і шпинат, прожарюємо ще 2-3 хвилини. Потім у сотейник додаємо курку, часник, імбир і перець чилі, прожарюємо в киплячій олії 3-4 хвилини.
5. Вимикаємо вогонь, додаємо в сотейник рисову вермішель і гарненько все перемішуємо. Подаємо до столу гарячою або холодною.
Смачного!