Салати

Салат з рисової вермішелі зі смаженою куркою

Салат з рисової вермішелі зі смаженою куркою

Рисова вермішель зі смаженою куркою – дуже популярна страва східної кухні. Її дуже легко приготувати, а насолода від багатих смакових відтінків інгредієнтів Вам забезпечена надовго …

Інгредієнти:
  • Рисова вермішель ТМ «Жменька» – 200 г
  • Куряче філе – 450 г
  • Цибуля порей – 200 г
  • Морква – 3 шт.
  • Шпинат – 120 г
  • Соєвий соус – 30 мл
  • Перець чилі (мелений) – 0,5 г
  • Часник подрібнений – 1 зубчик
  • Імбир свіжий подрібнений – 5 г
  • Рослинна олія для смаження
  • Сіль – за смаком

Як приготувати салат з рисової вермішелі зі смаженою куркою

1. Каструлю наповнюємо водою, розмішуємо в ній сіль і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипіла, знімаємо каструлю з вогню, занурюємо в неї рисову вермішель ТМ «Жменька», накриваємо кришкою і даємо настоятися 3 хвилини.

2. Зливаємо воду, струшуємо з рисової вермішелі залишки води і розкладаємо її на рушник, щоб дати підсохнути.

3. Куряче філе ріжемо на маленькі тонкі шматочки. Цибулю-порей розрізаємо вздовж, обполіскуємо водою і нарізаємо діагонально часточками по 1-1,5 см кожна. Моркву нарізаємо кружечками. Шпинат промиваємо і дрібно нарізаємо.

4. У великому сотейнику розігріваємо олію, обсмажуємо в ній цибулю і моркву протягом 2 хвилин. Додаємо соєвий соус і шпинат, прожарюємо ще 2-3 хвилини. Потім у сотейник додаємо курку, часник, імбир і перець чилі, прожарюємо в киплячій олії 3-4 хвилини.

5. Вимикаємо вогонь, додаємо в сотейник рисову вермішель і гарненько все перемішуємо. Подаємо до столу гарячою або холодною.

Смачного!