Вживання страв з пшеничної крупи покращує діяльність серцево-судинної системи і мозку, нормалізує травлення і рівень холестерину. Окрім смачних і корисних каш, з пшеничної крупи готують запіканки, супи, пудинги, биточки і салати. Пропонуємо вашій увазі літній легкий салат з перцем і зеленню…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати салат з перцем і зеленню
1. Пшеничну крупу ТМ “Жменька” промиваємо, заливаємо водою і варимо протягом 20 хвилин. Після приготування даємо їй дійти в заздалегідь розігрітій духовці ще хвилин 30. Цибулю нарізаємо кубиками, подрібнюємо часник і петрушку, перець нарізаємо невеликими кубиками.
2. У пательні розігріваємо трохи оливкової олії. Обсмажуємо в ній цибулю, часник і перець протягом 5 хвилин. Потім додаємо томатну пасту і петрушку. Тушкуємо ще пару хвилин.
3. Викладаємо до овочів готову кашу, додаємо лимонний сік, оливкову олію, солимо, перчимо і добре перемішуємо. Салат готовий. Його можна подавати як теплим, так і холодним.
Смачного!