Інгредієнти: |
Для салатної заправки:
|
Як приготувати салат з рисовими макаронами і шинкою
1. У великій кількості підсоленої киплячої води (близько 2 літрів) відварюємо рисову локшину ТМ “Жменька” протягом 7 хвилин. Воду зливаємо, локшину промиваємо під проточною холодною водою і відкидаємо на друшляк. До відварених макаронів додаємо оливкову олію і перемішуємо.
2. Помідори обдаємо окропом, знімаємо шкірку, видаляємо насіння і нарізаємо кубиками. Перці вимиваємо, видаляємо насінну коробочку і теж нарізаємо великими кубиками.
3. Шинку нарізаємо широкою соломкою. З’єднуємо підготовлені інгредієнти: локшину, шинку, помідори і перець. Заправляємо салат заправкою, акуратно змішавши всі її складові. Посипаємо на тарілці рубаною зеленню петрушки і базиліка, перемішуємо й подаємо до столу.
Час приготування – 15 хвилин
Кількість порцій – 4
Смачного!