Салати

Салат з рисовими макаронами і шинкою

салат с рисовыми макаронами и ветчиной
Білосніжні рисові макарони доповнюють салат з рисовими макаронами і шинкою своєю особливою ніжністю, екзотичністю і легкими рисовими нотками.
Час приготування – 15 хвилин
Кількість порцій – 4
Інгредієнти:
  • Рисова локшина ТМ «Жменька» – 200 г
  • Болгарський перець – 2шт
  • Помідори – 4 шт
  • Шинка – 300 г
  • Оливкова олія
  • Зелень петрушки і базиліка
Для салатної заправки:
  • Оливкова олія – 8 ст. л.
  • Винний оцет – 2 ст. л.
  • Свіжомелений перець
  • Морська сіль

Як приготувати салат з рисовими макаронами і шинкою

1. У великій кількості підсоленої киплячої води (близько 2 літрів) відварюємо рисову локшину ТМ “Жменька” протягом 7 хвилин. Воду зливаємо, локшину промиваємо під проточною холодною водою і відкидаємо на друшляк. До відварених макаронів додаємо оливкову олію і перемішуємо.

2. Помідори обдаємо окропом, знімаємо шкірку, видаляємо насіння і нарізаємо кубиками. Перці вимиваємо, видаляємо насінну коробочку і теж нарізаємо великими кубиками.

3. Шинку нарізаємо широкою соломкою. З’єднуємо підготовлені інгредієнти: локшину, шинку, помідори і перець. Заправляємо салат заправкою, акуратно змішавши всі її складові. Посипаємо на тарілці рубаною зеленню петрушки і базиліка, перемішуємо й подаємо до столу.

Смачного!