Освіжаючий та ніжним за смаком і незвичною текстурою салат з кус-куса дуже популярний в спекотних арабських країнах.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати салат з кус-куса
![]() |
1. Кус-кус ТМ “Жменька” занурюємо в киплячу воду і варимо 5 хвилин. Пакетик виймаємо, відкриваємо по спеціальній лінії і викладаємо готовий кус-кус на тарілку. |
![]() |
2. Куряче філе вимиваємо, обсушуємо, нарізаємо кубиками й обсмажуємо до золотистого кольору на 1 ст. ложці оливкової олії. |
![]() |
3. Помідори нарізаємо кубиками. 3-4 гілочки м’яти залишаємо для прикраси, з інших обриваємо листочки і крупно рубаємо. |
![]() |
4. Для соусу збиваємо масло, що залишилося, мед і сік лимона. Салат солимо, заправляємо і посипаємо кумином і прикрашаємо м’ятою. |
Час приготування салату з кус-куса – 20 хвилин
Кількість порцій – 6
Смачного!