Салати

Салат з кус-куса

салат с кус-куса

Освіжаючий та ніжним за смаком і незвичною текстурою салат з кус-куса дуже популярний в спекотних арабських країнах.

Час приготування – 20 хвилин
Кількість порцій – 6
Інгредієнти:
  • КУС-КУС ТМ “Жменька” – 2 пакетики
  • Помідори – 300 г
  • Куряче філе – 300 г
  • Оливкова олія  – 4 ст.л
  • Рідкий мед – 1 ст.л
  • Сік 1/2 лимона
  • Сіль
  • Кумин – 1/2 ч.л
  • М’ята – 1/3 пучка

Як приготувати салат з кус-куса

салат с кус-куса

1. Кус-кус ТМ “Жменька” занурюємо в киплячу воду і варимо 5 хвилин. Пакетик виймаємо, відкриваємо по спеціальній лінії і викладаємо готовий кус-кус на тарілку.

салат с кус-куса 2. Куряче філе вимиваємо, обсушуємо, нарізаємо кубиками й обсмажуємо до золотистого кольору на 1 ст. ложці оливкової олії.
салат с кус-куса 3. Помідори нарізаємо кубиками. 3-4 гілочки м’яти залишаємо для прикраси, з інших обриваємо листочки і крупно рубаємо.
салат с кус-куса 4. Для соусу збиваємо масло, що залишилося, мед і сік лимона. Салат солимо, заправляємо і посипаємо кумином і прикрашаємо м’ятою.

Смачного!