Витончену смакову композицію і дивовижну користь дарує салату з диким і нешліфованим рисом екзотична суміш дикого і нешліфованого рису з овочами.
Інгредієнти: |
Для соусу:
|
Як приготувати салат з диким і нешліфованим рисом
1. Відварюємо суміш рису дикого з нешліфованим на слабкому вогні впродовж 35-40 хвилин, в пропорції 1:2
2. Дрібно ріжемо червону цибулю, зелень кінзи. Солодкий перець ріжемо квадратами, стебла селери – півкільцями, помідори черрі на чотири частини. Огірок очищаємо від кісточок, розрізаємо на 4 частини і ріжемо скибочками.
3. У маленькій мисці збиваємо разом оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль, перець і гірчицю, відкладаємо вбік.
4. З’єднуємо всі елементи салату: суміш дикого і коричневого рису, жовтий перець, червону цибулю, селеру, огірки, помідори черрі і кинзу. Додаємо соус і ретельно все перемішуємо. Перекладаємо салат на блюдо сервіровки і подаємо до столу.
Час приготування – 50 хвилин
Смачного!