Салати

Рисова локшина з пармезаном і базиліком

Рисовая лапша с пармезаном и базиликом
Пікантний смак пармезану, солодкувато-пряний аромат базиліка і в’ялені помідори ідеально доповнюються білосніжною рисовою локшиною. Це рисова локшина з пармезаном і базиліком, яку готувати  дуже просто і швидко!
Час приготування – 15 хвилин
Інгредієнти:
  • Рисова локшина ТМ “Жменька” – 250 г
  • В’ялені помідори – 85 г плюс 2 ст.л. олії з них
  • Часник – 3 зубчики
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 25 г
  • Велика жменька листя базиліку

Як приготувати рисову локшину з пармезаном і базиліком

1. Наливаємо в каструлю води з розрахунку 1 л на 100 г рисової локшини ТМ “Жменька”. Варимо в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Зливаємо воду.

2. Нагріваємо олію і обсмажуємо помідори і часник протягом 3 хв.

3. Перекладаємо локшину, і більшу частину сиру і базиліка в каструлю. Додаємо підсмажені помідори і часник.

4. Перед подачею прикрашаємо салат стружкою з сиру Пармезан і листочками базиліку, що залишився.

Смачного!