Пікантний смак пармезану, солодкувато-пряний аромат базиліка і в’ялені помідори ідеально доповнюються білосніжною рисовою локшиною. Це рисова локшина з пармезаном і базиліком, яку готувати дуже просто і швидко!
Час приготування – 15 хвилин
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рисову локшину з пармезаном і базиліком
1. Наливаємо в каструлю води з розрахунку 1 л на 100 г рисової локшини ТМ “Жменька”. Варимо в киплячій підсоленій воді 5-7 хвилин. Зливаємо воду.
2. Нагріваємо олію і обсмажуємо помідори і часник протягом 3 хв.
3. Перекладаємо локшину, і більшу частину сиру і базиліка в каструлю. Додаємо підсмажені помідори і часник.
4. Перед подачею прикрашаємо салат стружкою з сиру Пармезан і листочками базиліку, що залишився.
Смачного!