Середземноморська кухня різноманітна і дуже корисна, вона славиться тим, що багато страв, у тому числі і салати, готуються з овочів і фруктів, зелені. Приготуйте середземноморський салат з рисом і сиром фета до святкового або повсякденного столу.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати салат з рисом і сиром фета
1. Щоб приготувати рис довгозернистий в пакетике для варки ТМ “Жменька” наливаємо в каструлю 1 літр води. У киплячу воду опускаємо пакетик з рисом. Варимо 15-20 хвилин до готовності. Витягаємо пакетик, підчепивши його виделкою. Даємо воді стекти. Відкриваємо пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії.
2. У сковороді на оливковій олії і на повільному вогні обсмажуємо половинки маслин з нарізаними помідорами.
3. Потім додаємо листя рукколи і коли вони розм’якнуть – нарізаний кубиками сир фета. Додаємо нут, йогурт, рис і перемішуємо поки вони добре не прогріються – близько 3 хвилин.
4. Подаємо в гарячому вигляді з підсмаженим хлібом і окропивши йогуртом.
Час приготування – 25-30 хвилин
Смачного!