Салати

Пшенична крупа з виноградом, в’яленою журавлиною і горіхами

Пшеничная крупа с виноградом, вяленой клюквой и орехами

Як приготувати пшеничну кашу знає багато хто. А з допомогою цього рецепта ви зможете приготувати вишуканий та оригінальний салат з пшеничної крупи з виноградом, в’яленою журавлиною та горіхами.

Час приготування – 25-30 хвилин
Інгредієнти:
  • Пшенична крупа ТМ “Жменька” – 100 г
  • Виноград – 100 г
  • В’ялена журавлина – 50 г
  • Горіхи пекан – 50 г
  • Петрушка – 5 гілочок (тільки листочки)
  • Рослинна олія – 1 ч. л.
  • Сіль, перець за смаком

Як приготувати пшеничну крупу з виноградом, в’яленою журавлиною і горіхами

1.  Журавлину замочуємо в теплій воді на 30 хвилин.

2. Пшеничну крупу ТМ “Жменька”  відварюємо до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.

3.  Горіхи пекан рубаємо, виноград розрізаємо навпіл, виймаємо кісточки.

4. Зелень петрушки дрібно нарізаємо.

5.  Теплу пшеничну крупу перемішуємо з іншими інгредієнтами і відразу ж подаємо до столу.

Смачного!

 За матеріалами Livejournal.com   Автор – La Perla