Як приготувати пшеничну кашу знає багато хто. А з допомогою цього рецепта ви зможете приготувати вишуканий та оригінальний салат з пшеничної крупи з виноградом, в’яленою журавлиною та горіхами.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати пшеничну крупу з виноградом, в’яленою журавлиною і горіхами
1. Журавлину замочуємо в теплій воді на 30 хвилин.
2. Пшеничну крупу ТМ “Жменька” відварюємо до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.
3. Горіхи пекан рубаємо, виноград розрізаємо навпіл, виймаємо кісточки.
4. Зелень петрушки дрібно нарізаємо.
5. Теплу пшеничну крупу перемішуємо з іншими інгредієнтами і відразу ж подаємо до столу.
Час приготування – 25-30 хвилин
Смачного!
За матеріалами Livejournal.com Автор – La Perla