Ячна каша не тільки очистить ваш організм від шлаків і токсинів, але й збагатить його необхідними вітамінами, макро- і мікроелементами.
Час приготування каші з ячної крупи – 35 хвилин
Інгредієнти: |
|
Як приготувати кашу з ячної крупи
1. Відварюємо ячну крупу ТМ «Жменька» до готовності, як вказано на упаковці.
2. Цибулю подрібнюємо. Кабачки очищаємо від шкірки, нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо.
3. Помідори обдаємо окропом, очищаємо від шкірки і нарізаємо дольками.
4. Кашу з’єднуємо з овочами, заправляємо олією, солимо і прогріваємо 7-10 хвилин.
5. При подачі на стіл прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню і листочками м’яти.
Смачного!