Другі страви

Каша з ячної крупи

Каша из ячневой крупы

Ячна каша не тільки очистить ваш організм від шлаків і токсинів, але й збагатить його необхідними вітамінами, макро- і мікроелементами.

Час приготування каші з ячної крупи – 35 хвилин
Інгредієнти:
  • Крупа ячна ТМ «Жменька» – 3 пакетики
  • Кабачки – 300 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Рослинна олія – 4 ст. л.
  • Морська сіль
  • Свіжа зелень
  • Листочки м’яти

Як приготувати кашу з ячної крупи

1. Відварюємо ячну крупу ТМ «Жменька» до готовності, як вказано на упаковці. 

2. Цибулю подрібнюємо. Кабачки очищаємо від шкірки, нарізаємо дрібними кубиками і обсмажуємо.

3. Помідори обдаємо окропом, очищаємо від шкірки і нарізаємо дольками.

4. Кашу з’єднуємо з овочами, заправляємо олією, солимо і прогріваємо 7-10 хвилин.

 5. При подачі на стіл прикрашаємо дрібно нарізаною зеленню і листочками м’яти.

Смачного!