Салати

Грибний салат

Грибной салат

Грибний салат з рисовою вермішеллю ідеально підійде для дієтичного харчування всієї родини, так як рисова вермішель не містить глютену, холестирина і жиру.

Час приготування – 20 хвилин
Кількість порцій – 2 
Інгредієнти:
  • Рисова вермішель ТМ «Жменька» – 300 г
  • Печериці (консервовані) – 200 г
  • Оливки (без кісточок) – 10 шт. 
  • Помідори – 3 шт.
  • Перець (болгарський) – 2 шт.
  • Бринза – 100 г

Для соусу

  • Оливкова олія – 3 ст. ложки
  • Зелень петрушки – 1 пучок

Як приготувати грибний салат

1. Перець, помідори, зелень промиваємо під проточною водою. В перці видаляємо насіння. Зелень подрібнюємо, перець нарізаємо кубиками, помідори – шматочками.

2. Оливки нарізуємо кружечками, бринзу – кубиками, грибочки – пластинками.

3. Готуємо соус: оливкову олію змішуємо з дрібно нарізаною зеленню.

4. В підсоленій воді відварюємо рисову вермішель ТМ «Жменька».

5. Рисову вермішель змішуємо з подрібненими помідорами, перцем, бринзою і оливками, заправляємо соусом, солимо, перчимо і все перемішуємо. Ніжний аромат рисової вермішелі ТМ «Жменька» підкреслить смак інших складових страви, додавши салату вишуканості.

6. Готовий салат викладаємо в салатницю, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Смачного!