Більшість смачних і вишуканих страв складні в приготуванні. Але приготувати рис з куркою і пармезаном не становитиме особливих зусиль, адже всі етапи приготування відбуваються в одній неглибокій сковороді.
Кількість порцій – 4
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рис з куркою і пармезаном
1. Нагріваємо олію у великій сковороді на середньому вогні. Додаємо цибулю, часник, чебрець і гриби. Припускаємо протягом 5 хвилин поки цибуля не стане м’якою.
2. Додаємо курячі грудки, підсмажуємо м’ясо до рум’яної скоринки. Вливаємо вино, сіль і перець. Тушкуємо поки рідина не випарується.
3. Додаємо нешліфований рис ТМ “Жменька” і бульйон. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо 20-25 хвилин або поки рідина не вбереться.
4. Додаємо в готову страву сир пармезан і притрушуємо петрушкою.
Смачного!