Поради щодо приготування

Що приготувати з кукурудзяної крупи

Кукурудзяна крупа – одна з найкорисніших для здоров’я та імунітету. Але що з неї приготувати? Про те, що приготувати з кукурудзяної крупи, читайте далі.

Ви напевно чули про користь кукурудзяної каші для нашого здоров’я, адже цей ситний злак містить неймовірну кількість корисних вітамінів і мінералів, а також антиоксиданти, які стимулюють наш імунітет.

Але ось що смачне приготувати з такої корисної крупи – питання цікаве. І розібратися з цим Вам допоможе ТМ “Жменька”:

Звичайно, найпростіше – це кукурудзяна каша. Приготувати її зможе кожен дуже швидко і легко. Однак існують і більш складні рецепти.

Закарпатський банош

У першу чергу, вирушаємо до закарпатської кухні, в якій є прекрасний варіант каші з кукурудзяної крупи з різними наповнювачами (бринзою, грибами в сметані або смаженими шматочками сала), і називається ця дуже смачна страва – банош (бануш). Його приготувати зовсім не складно, якщо чітко слідувати рецептом приготування.

Італійська полента

Також кукурудзяну крупу дуже люблять і шанують на Апеннінському півострові. Італійська кухня славиться не лише смачною пастою і різотто, а ще й полентою. Ця страва чимось нагадує піцу – в ній використовуються різноманітні добавки (м’ясо, сир, гриби, помідори і т.д.), тільки готується на основі густої кукурудзяної каші, а не тіста (відповідно, тому полента набагато корисніша).

І не забувайте, що якість самої кукурудзяної крупи впливає на смак, аромат, текстуру і користь Вашої страви! І якщо Ви хочете приготувати першокласну страву, варто вибирати крупу відмінної якості. Наприклад, кукурудзяну крупу ТМ “Жменька”: вона вироблена з відбірної кукурудзи певних сортів (кременистих), завдяки чому в ній відсутні домішки качана (біленькі, сіренькі плодоніжки), що гарантує приготування ніжних однорідних страв з неї.

Смачного!