Суп з рисовою локшиною є традиційною стравою в Південно-Східній Азії і носить назву Лакса. Рецептів і варіацій Лакси безліч, але один компонент залишається незмінним – рисова локшина.
Як приготувати суп з рисовою локшиною
1. Цибулину і моркву очищаємо, нарізаємо кубиками і злегка обсмажуємо на олії.
2. Куряче філе відварюємо, подрібнюємо в кухонному комбайні, кладемо в гарячий овочевий відвар.
3. Нарізаємо болгарський перець скибочками. Подрібнюємо блендером перець, підсмажені цибулю і моркву. Змішуємо овочі з відваром, солимо, перчимо і доводимо до кипіння.
4. Рисову локшину ТМ “Жменька” відварюємо окремо, відповідно до інструкції на упаковці. Кладемо в суп перед подачею. Рисова локшина – здорова альтернатива пшеничним макаронних виробах. Крім цього, вироби з рисового борошна не розварюються і не злипаються.
5. Прикрашаємо страву кільцями гострого перцю.
Час приготування – 40 хвилин
Кількість порцій – 4
Інгредієнти: |
|