Перші страви

Легкий розсольник з вівсянкою

Найчастіше розсольник готують з перловкою, пшоном або рисом. Ми ж пропонуємо вам приготувати воістину весняний і легкий супчик, додавши вівсяні пластівці…

Інгредієнти:
  • Вода – 1,5 л
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Солоний огірок – 3 шт.
  • Пластівці Вівсяні Органічні ТМ «Жменька» – 0,5 склянки
  • Томатний сік – 0,5 склянки
  • Кріп або щавель – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Сметана – за бажанням

Як приготувати легкий розсольник з вівсянкою

1. Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками. Відправляємо її в каструлю, заливаємо водою, додаємо зовсім трохи солі і варимо до готовності.

2. Цибулю і моркву очищаємо. Цибулину дрібно нарізаємо, моркву і солоні огірки натираємо на крупній тертці. Потім обсмажуємо ці овочі на рослинному маслі кілька хвилин, додаємо томатний сік і протушковуємо зажарку під кришкою хвилин 10.

3. Перед вимиканням вогню під каструлею з картоплею додаємо в неї зажарку і доводимо до кипіння. Потім вимикаємо вогонь і засипаємо рубану зелень і вівсяні пластівці ТМ «Жменька». Перемішуємо, накриваємо кришкою і даємо супу настоятися 5-10 хвилин.

4. Перед подачею до столу при бажанні додаємо в розсольник сметану і прикрашаємо скибочками огірка.

Смачного!

Назад до списку