Перші страви

Суп з яблук і рису для дітей

Не знаєте, як змусити ваше чадо їсти суп? Спробуйте приготувати абсолютно незвичайний ніжний супчик з яблука і рису!

Інгредієнти:
  • Рис довгозернистий ТМ «Жменька» – 1 пакетик
  • Свіже яблуко (бажано сорту Антонівка) – 1 шт.
  • Цукровий сироп – 1 ст.л.
  • Сметана (або вершки) – 1 ст.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.

Як приготувати суп з яблук і рису для дітей

1. Яблуко гарненько вимиваємо під проточною водою, вирізаємо з нього серцевину і укладаємо на деко. Додаємо кілька столових ложок води і випікаємо в розігрітій до 180 духовці близько 20 хвилин.

2. Рис для дітей ТМ «Жменька» в пакетику для варки опускаємо в киплячу підсолену воду і варимо 15-20 хвилин до готовності. Потім виймаємо пакетик з каструлі, розриваємо його за спеціальною лінією розриву і викладаємо готовий рис в мисочку.

3. Готове яблуко і довгозернистий рис збиваємо блендером. Додаємо цукровий сироп, перемішуємо майбутній супчик.

Порада! Якщо хочете отримати однорідний суп-пюре, готовий супчик можна прокип’ятити кілька хвилин, постійно помішуючи

4. Перед подачею до столу заправляємо суп сметаною чи вершками.

Смачного!