Грибний суп – це завжди дуже смачно. А якщо додати до нього картопляні галушки, вийде просто кулінарний шедевр!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати гречаний суп з грибами і картопляними галушками
1. Курячу грудку нарізаємо невеликими шматочками, відправляємо в каструлю з водою, солимо і доводимо до кипіння. Варимо до готовності.
2. Гречану крупу ТМ «Жменька» відправляємо в суху сковороду і злегка її обсмажуємо, потім викладаємо в мисочку. Печериці очищаємо, нарізаємо і обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Моркву і цибулю очищаємо від шкірки і подрібнюємо.
3. Як тільки випарується вся грибна рідина в сковороді, додаємо моркву і цибулю, обсмажуємо всю суміш, час від часу помішуючи.
4. Картоплю відварюємо до готовності і розминаємо виделкою. Додаємо до неї яйце, перемішуємо. Потім додаємо борошно і сіль, і знову перемішуємо. Повинно вийти густе тісто, яке можна відщипнути ложкою.
5. У каструлю з готовою курячою грудкою відправляємо гречку і лавровий лист. Через хвилин 10 за допомогою чайної ложки відщипуємо шматочки картопляного тіста і опускаємо в бульйон.
6. Як тільки картопляні галушки спливуть (практично відразу), додаємо в бульйон грибну зажарку і доводимо до кипіння. Проварюємо суп ще 3-5 хвилин і вимикаємо вогонь. Перед подачею до столу тарілки з супом прикрашаємо подрібненою зеленою цибулею.
Смачного!