Випічка

Шарлотка з малиною

Любите балувати домочадців смачною випічкою, але у Вас зовсім мало часу на її приготування? Не варто впадати у відчай, просто приготуйте шарлотку: 15 хвилин для тіста і ще 20 хвилин випікання – і ласощі готові! А завдяки універсальності рецепта начинку для шарлотки можна підібрати будь-яку…

Інгредієнти:
  • Борошно жорнове цілозерне ТМ “Жменька” – 1 склянка
  • Цукор – 1 склянка
  • Курячі яйця – 3 шт.
  • Малина – 1 склянка
  • Рослинна олія для смащування – 1 ст.л

Як приготувати шарлотку з малиною

1. Яйця збиваємо з цукром хвилин 10, щоб вийшла стійка пінна маса.

2. Додаємо жорнове цілозерне борошно ТМ “Жменька”, не припиняючи збивання.

3. Форму для випічки змащуємо олією, зверху посипаємо ягоди, рівномірно розподіляючи їх по всьому об’єму формочки. Зверху заливаємо тістом.

4. Випікаємо в розігрітій до 180 С духовці 20-25 хвилин.

Смачного!