Італійський сирний суп є дуже популярною стравою італійської кухні. Його назва «Страчателла» дослівно означає “пластівці”, “розірваний”, “лахміття”. І справді, завдяки додаванню сирих яєць в гарячий суп, його консистенція буде незвично неоднорідною…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати італійський сирний суп
1. У склянку відливаємо 200 г бульйону і відправляємо його в холодильник. Решту бульйону ставимо на вогонь.
2. Натираємо пармезан на дрібній тертці.
3. Яйця добренько збиваємо, додаємо до них охолоджений бульйон зі склянки, всю суміш перемішуємо. Потім потихеньку додаємо до неї манну крупу ТМ «Жменька», безперервно помішуючи. Додаємо тертий сир, мускатний горіх і дрібно нарізану зелень петрушки. Ретельно все перемішуємо.
4. У киплячий бульйон потроху вливаємо отриману суміш, безперервно помішуючи вінчиком. Доводимо до кипіння, не перестаючи помішувати. Як тільки суп закипить, зменшуємо вогонь, додаємо сіль і перець. Варимо 5 хвилин, періодично помішуючи, щоб манка не приставала до дна.
5. Перед подачею до столу тарілки з супом прикрашаємо тертим сиром і зеленню.
Смачного!