Другі страви

Горохова каша

Гороховая каша

Горохова каша дуже популярна в багатьох країнах і по праву вважається одним з найкращих гарнірів і дуже корисною стравою.

Час приготування – 55 хвилин
Інгредієнти:
  • Горох колотий ТМ “Жменька” – 200 г
  • Бекон – 150 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль, чорний мелений перець за смаком

Як приготувати горохову кашу

1. Відварюємо горох колотий ТМ “Жменька” до готовності близько 40 хвилин.

2. Цибулю подрібнюємо. Бекон тонко нарізаємо, викладаємо на гарячу сковороду і злегка обсмажуємо, постійно помішуючи.

3. Перекладаємо обсмажений бекон на тарілку. На жирі, що залишився, обсмажуємо до золотистого кольору подрібнену цибулю.

4. Кашу розкладаємо на тарілки, приправляємо за смаком, посипаємо обсмаженою цибулею і беконом.

Смачного!

Назад до списку