Ніколи не пробували гороховий суп з м’ясними фрикадельками? Давайте надолужувати згаяне!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати гороховий суп з фрикадельками в мультиварці
1. Колотий горох ТМ «Жменька» промиваємо і вкладаємо в чашу мультиварки. Заливаємо 1,5-2 літрами води, встановлюємо режим «Гасіння» і таймер на 1,5 години. Залишаємо горох готуватися 1 годину, після чого додаємо до нього інші інгредієнти.
2. Картоплю очищаємо від шкірки і нарізаємо невеликими кубиками, додаємо в мультиварку через 1 годину приготування гороху.
3. Моркву і цибулю очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Злегка обсмажуємо на олії до золотистості.
4. У фарш додаємо 0,5 ч.л. солі і 0,25 ч.л. перцю, перемішуємо до однорідності. Потім відщипуємо від маси невеликі шматочки і формуємо тефтельки розміром трохи менше волоського горіха.
5. Овочі на сковороді відсовуємо до бортиків, в центр викладаємо тефтелі і обсмажуємо їх з кожного боку до золотистості. Потім перемішуємо вміст сковороди і прожарюємо ще 2-3 хвилини.
6. Тефтелі з овочами додаємо в мультиварку через 10 хвилин після картоплі, додаємо сіль і перець за смаком, перемішуємо і залишаємо до закінчення приготування.
7. Гороховий суп з фрикадельками подаємо до столу з рубаною зеленню і грінками.
Смачного!