Японський чахан – це смажений рис по-японськи з різними смачними добавками, щось на кшталт японського плову. Давайте спробуємо його приготувати…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати японський чахан
1. Пропарений рис ТМ «Жменька» відварюємо до готовності, як вказано на упаковці.
2. Моркву і цибулю очищаємо від шкірки і подрібнюємо: морквину натираємо на дрібній тертці, цибулю дрібно нарізаємо.
3. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо в ній подрібнені овочі. Шинку дрібно нарізаємо і додаємо в сковороду, обсмажуємо кілька хвилин. Потім додаємо соєвий соус і кетчуп, перемішуємо і тушкуємо ще 1-2 хвилини.
4. Вбиваємо в сковороду яйце і даємо йому «схопитися», додаємо відварений рис. Гарненько перемішуємо і вимикаємо вогонь. Посипаємо подрібненою зеленою цибулею і подаємо до столу гарячим.
Смачного!