Другі страви

Тефтелі з гречаних пластівців

Тефтелі з гречаних пластівців – цікава і смачна інтерпретація простих м’ясних кульок, перед якою ніхто не зможе встояти…

Інгредієнти:
  • М’ясний фарш – 0,5 кг
  • Пластівці Гречані органічні ТМ «Жменька» – 0,5 склянки
  • Окріп – 0,5 склянки
  • Куряче яйце – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Борошно – 2-3 ст.л.
  • Рослинна олія для смаження

Як приготувати тефтелі з гречаних пластівців

1. Гречані пластівці ТМ «Жменька» заливаємо окропом, накриваємо кришкою і даємо їм настоятися 3-5 хвилин.

2. М’ясний фарш змішуємо з яйцем, подрібненою цибулею і готовими гречаними пластівцями. Додаємо сіль і перець, ретельно перемішуємо до однорідності.

3. Від маси відщипуємо невеликі шматочки, формуємо з них кульки, обвалюємо у борошні й обсмажуємо на розігрітій сковороді з рослинним маслом.

Смачного!