Піклуватися про свою фігуру і їсти смачні страви – це не казка, а реальність! Головне – підібрати відповідні дієтичні продукти. Наприклад, нешліфований коричневий рис, шпинат і трохи овочів. Що з цього вийде – спробуйте самі!
Інгредієнти: |
На 2 порції:
|
Як приготувати рис зі шпинатом
1. Часник і цибулю очищаємо від лушпиння та дрібно нарізаємо. Висипаємо їх на сковороду, додаємо тертий імбир, оливкову олію і тушкуємо на сильному вогні 3 хвилини.
2. Під сковородою робимо мінімальний вогонь, додаємо в неї кмин, нешліфований рис ТМ “Жменька” і гарячий овочевий бульйон. Готуємо хвилин 25-30, перемішавши всього 1 раз (як плов). Потім вимикаємо вогонь, щільно закриваємо кришкою і даємо настоятися ще 10-15 хвилин.
3. Шпинат відварюємо до готовності і крупно рубаємо. Додаємо його до рису, солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо і подаємо до столу, присипавши горішками кешью.
Смачного!