Другі страви

Рис зі шпинатом

Піклуватися про свою фігуру і їсти смачні страви – це не казка, а реальність! Головне – підібрати відповідні дієтичні продукти. Наприклад, нешліфований коричневий рис, шпинат і трохи овочів. Що з цього вийде – спробуйте самі!

Інгредієнти:
На 2 порції:
  • Нешліфований рис Органічний ТМ “Жменька” – 100 г
  • Овочевий бульйон – 200 г
  • Шпинат – 400 г
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 1 головка
  • Тертий імбир – 1 ч.л.
  • Оливкова олія – ​​2 ст.л.
  • Кмин – 1 ч.л.
  • Кеш’ю – 70 г
  • Сіль, перець – за смаком

Як приготувати рис зі шпинатом

1. Часник і цибулю очищаємо від лушпиння та дрібно нарізаємо. Висипаємо їх на сковороду, додаємо тертий імбир, оливкову олію і тушкуємо на сильному вогні 3 хвилини.

2. Під сковородою робимо мінімальний вогонь, додаємо в неї кмин, нешліфований рис ТМ “Жменька” і гарячий овочевий бульйон. Готуємо хвилин 25-30, перемішавши всього 1 раз (як плов). Потім вимикаємо вогонь, щільно закриваємо кришкою і даємо настоятися ще 10-15 хвилин.

3. Шпинат відварюємо до готовності і крупно рубаємо. Додаємо його до рису, солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо і подаємо до столу, присипавши горішками кешью.

Смачного!