Шукати натхнення для створення сімейного меню найкраще серед знаменитих кухонь світу. Наприклад, в іспанській. І звичайно ж першою серед усіх страв варто спробувати знамениту іспанську паелью
Інгредієнти: |
На 6 порцій:
|
Як приготувати іспанську паелью
1. Курку, свинину і кролика промиваємо під проточною водою і нарізаємо невеликими шматочками. Помідори бланшируємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Перці очищаємо від насіннєвої коробочки і нарізаємо смужками. Артишоки розрізаємо навпіл. Цибулю і часник подрібнюємо.
2. На сковороді з оливковою олією обсмажуємо м’ясо, періодично помішуючи, до золотистої скоринки. Потім додаємо цибулю і смажимо 1 хвилину. Потім додаємо перець, артишоки, помідори, горошок і часник. Додаємо сіль, перець і рис Пропарений Gold ТМ «Жменька». Заливаємо вміст сковороди бульйоном, помішуємо і робимо слабкий вогонь. Готуємо 15-20 хвилин.
3. Додаємо в сковороду морепродукти, перемішуємо вміст і готуємо ще 10 хвилин. Перед подачею до столу іспанську паелью прикрашаємо скибочками лимона.
Смачного!