Спеціально для любителів морепродуктів ТМ “Жменька” пропонує цікавий і при цьому простий рецепт для обіду або вечері…
Інгредієнти: |
На 4 порції:
|
Як приготувати смажений рис з ананасом
1. Креветки очищаємо і маринуємо в суміші соку лайма і подрібненого часнику.
2. Рис Супер Басматі ТМ «Жменька» промиваємо кілька разів в холодній воді. Цибулю дрібно нарізаємо.
Порада! Рис Супер Басматі від ТМ «Жменька» володіє неповторним природним ароматом, який надає пікантності будь-якій страві. А витончено тонкі зерна після приготування подовжуються в 2 рази, не змінюючись при цьому в ширину. Такі властивості рису зроблять вашу страву незвичайною!
3. Болгарський перець очищаємо від насіння і перегородок і нарізаємо невеликими кубиками.
4. Цибулю обсмажуємо. Додаємо до неї рис, готуємо до золотистого кольору. Кидаємо болгарський перець. Вливаємо воду (вона повинна покривати рис приблизно на 1 см) і доводимо майже до готовності. Вже на цьому етапі Ваша кухня наповниться унікальним ароматом рису Супер Басматі.
5. Додаємо креветки. Коли вони будуть готові, приправляємо страву сіллю і каєнським перцем.
Смачного!