Щоб отримати незвичайний яскраво-бордовий колір рису, потрібно додати в різотто буряковий сік або пюре. Які ще є секрети приготування красивого і смачного різотто з овочами – читайте далі…
Інгредієнти: |
На 4 порції:
|
Як приготувати різотто з овочами
1. Рис Арборіо ТМ “Жменька” промиваємо і обсушуємо паперовим рушником.
2. Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на розігрітій олії до золотисто-жовтого кольору. Додаємо чистий сухий рис і смажимо до тих пір, поки він не стане прозорим.
3. Бульйон розігріваємо і додаємо третину його об’єму в рис, перемішуємо. Залишок бульйону підливаємо невеликими порціями, помішуючи. Тушкуємо майже до готовності (приблизно 20 хвилин).
4. Овочі вимиваємо і очищаємо. Перець нарізаємо невеликими брусочками, інші овочі натираємо соломкою. В окремій сковороді розігріваємо оливкову олію, обсмажуємо в ній часник 1 хвилину, потім додаємо інші овочі, крім огірка. Доводимо суміш до готовності. Перемішуємо овочі з рисом і тушкуємо ще кілька хвилин.
5. Перед подачею прикрашаємо різотто зеленню і огірком.
Смачного!