Ще один варіант смачного італійського різотто з грибами. Цей рецепт також можна віднести до вегетаріанської кухні…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати різотто з грибами
1. Ставимо на вогонь сотейник або велику сковороду. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо в ній на оливковій олії.
2. Додаємо рис Арборіо ТМ “Жменька” і обсмажуємо ще хвилину.
3. Потім робимо маленький вогонь і потихеньку вливаємо біле вино. Періодично помішуємо. Як тільки вино випарується, заливаємо воду або овочевий бульйон такими ж невеликими порціями по 0,5 склянки.
4. Зелень дрібно рубаємо. Гриби нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо їх на оливковій олії.
5. За 5 хвилин до готовності рису обсмажені гриби додаємо в сковороду. Солимо й перчимо нашу страву.
6. Перед вимкненням вогню додаємо зелень і сир.
Смачного!