Процес приготування рагу з перловки багатьом здається складним. Але за допомогою нашого рецепту смачно приготувати перловку стало простіше простого. Переконайтеся самі!
Час приготування рагу з перловки – 1 год 25 хвилин
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рагу з перловки
1. Відварити перлову крупу ТМ «Жменька» до готовності як вказано на упаковці.
2. Нашаткувати капусту, додати олію і злегка обсмажити в казані. Влити трохи води і тушкувати на невеликому вогні 15 хвилин.
3. Картоплю нарізати кубиками, моркву – тонкою соломкою, цибулю подрібнити. Додати до капусти. Посолити і поперчити.
4. Готову перлову кашу пересипати до овочів, все ретельно перемішати і залишити на повільному вогні ще на 15-20 хвилин.
5. Дати настоятися 2-3 години.
Смачного!