Другі страви

Рагу з перловки

Процес приготування рагу з перловки багатьом здається складним. Але за допомогою нашого рецепту смачно приготувати перловку стало простіше простого. Переконайтеся самі!

Час приготування рагу з перловки – 1 год 25 хвилин
Інгредієнти:
  • Крупа перлова ТМ «Жменька» – 300 г
  • Капуста – 0,5 кг
  • Картоплина – 4 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Сіль, перець чорний

Як приготувати рагу з перловки

1. Відварити перлову крупу ТМ «Жменька» до готовності як вказано на упаковці.

2. Нашаткувати капусту, додати олію і злегка обсмажити в казані. Влити трохи води і тушкувати на невеликому вогні 15 хвилин.

3. Картоплю нарізати кубиками, моркву – тонкою соломкою, цибулю подрібнити. Додати до капусти. Посолити і поперчити.

4. Готову перлову кашу пересипати до овочів, все ретельно перемішати і залишити на повільному вогні ще на 15-20 хвилин.

5. Дати настоятися 2-3 години.

Смачного!