Другі страви

Пшоняна каша з овочами

Думаєте що приготувати з пшона? Пропонуємо вашій увазі пшоняну кашу з овочами. Ця страва додасть вам енергії і сили, а корисні речовини, що містяться в пшоні, принесуть велику користь вам і вашим близьким.

Час приготування – 50 хвилин
Інгредієнти:
  • Крупа пшоно в пакетиках для варки ТМ «Жменька» – 2 пакетики
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Консервований зелений горошок – 100 г
  • Консервована кукурудза – 200 г
  • Куряче філе – 200 г
  • Морква – 2 шт.
  • Рослинна олія – 2 ст.л.
  • Сіль

Як приготувати пшоняну каша з овочами

1  Відварити пшоно ТМ «Жменька» до готовності як вказано на упаковці.

В цей час перець запекти, моркву відварити. Нарізати овочі кубиками.

3  Куряче філе відварити в підсоленій воді, нарізати невеликими шматочками.

4  До пшона додати солодкий перець, горошок, кукурудзу, моркву і куряче філе. Перемішати.

Перекласти готову суміш у формочки, залишити на півгодини і викласти на блюдо. При подачі на стіл полити соусом і прикрасити зеленню.

Смачного!