Будь-яка каша в горщику – це ефектно, адже подавати таку страву необхідно в тому ж горщику, в якому вона випікалася. Пропонуємо Вам спробувати здивувати сім’ю за вечерею і пригостити всіх незвичайною, ароматною та ефектною пшоняною кашею з гарбузом в горщику!
Інгредієнти: |
На 2-4 горщика:
|
Як приготувати пшоняну кашу з гарбузом в горщику
1. Пшоно ТМ «Жменька» промиваємо в теплій воді. М’якоть гарбуза нарізаємо невеликими скибочками.
2. У каструльці доводимо до кипіння молоко і проварюємо в ньому гарбуз 5 хвилин. Потім додаємо промите пшоно і дрібку солі. Проварюємо на слабкому вогні під кришкою 10 хвилин.
3. Тепер напівготову пшоняну кашу з гарбузом перекладаємо в горщики, зверху укладаємо по шматочку вершкового масла і накриваємо кришками.
4. Випікаємо горщики з пшоняною кашею в розігрітій до 180 С духовці близько півгодини.
5. Перед подачею до столу присмачуємо кашу цукром, сухофруктами або цукатами за смаком.
Смачного!