Другі страви

Пшоняна каша з гарбузом

Пшоняна каша з гарбузом – страва смачна і корисна. А ще економна, тому що не вимагає яких-небудь особливих (і дорогих) інгредієнтів. Рецепт каші з гарбуза і пшона Вам розповість ТМ Жменька

Інгредієнти:
  • Крупа Пшоно ТМ “Жменька” — 1 склянка
  • Гарбуз — 500 г
  • Вода — 4 склянки
  • Морська сіль — за смаком

Як приготувати пшоняну кашу з гарбузом

1. Крупу Пшоно ТМ “Жменька” промиваємо холодною водою. 

2. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо маленькими кубиками.

3. У каструлі доводимо до кипіння воду, додаємо гарбуз, солимо і ще раз доводимо до кипіння.

4. Всипаємо пшоно, зменшуємо вогонь до середнього і варимо 30 хвилин.

5. Розігріваємо духовку до 150 градусів. Кашу розкладаємо по порційних горщиках, щільно закриваємо і випікаємо 20-25 хвилин.

Смачного!