Пшоняна каша з гарбузом – страва смачна і корисна. А ще економна, тому що не вимагає яких-небудь особливих (і дорогих) інгредієнтів. Рецепт каші з гарбуза і пшона Вам розповість ТМ Жменька
Інгредієнти: |
|
Як приготувати пшоняну кашу з гарбузом
1. Крупу Пшоно ТМ “Жменька” промиваємо холодною водою.
2. Гарбуз очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо маленькими кубиками.
3. У каструлі доводимо до кипіння воду, додаємо гарбуз, солимо і ще раз доводимо до кипіння.
4. Всипаємо пшоно, зменшуємо вогонь до середнього і варимо 30 хвилин.
5. Розігріваємо духовку до 150 градусів. Кашу розкладаємо по порційних горщиках, щільно закриваємо і випікаємо 20-25 хвилин.
Смачного!