Друга страва з яловичиною та овочами – прекрасний варіант для сімейної вечері. І подати її можна як з макаронами, так і з рисом, картоплею або Кус-кусом. Саме про останній і буде даний рецепт від ТМ “Жменька”…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати кус-кус з м’ясом і овочами
1. Яловичину промиваємо, нарізаємо шматочками і варимо 1,5 години.
2. Цибулю і моркву обсмажуємо на оливковій олії і додаємо до яловичини. Потім додаємо нарізані перець і гарбуз. Доводимо все до кипіння і проварюємо 20 хвилин.
3. Додаємо цукіні і варимо ще 10 хвилин. Потім додаємо сіль, перець і корицю.
4. Кус-кус ТМ “Жменька” заливаємо окропом у пропорції 1:1, накриваємо кришкою і даємо настоятися 5 хвилин.
5. Викладаємо готовий Кус-кус в блюдо для подачі, додаємо столову ложку оливкової олії і перемішуємо. Зверху викладаємо м’ясо з овочами, поливаємо бульйоном і прикрашаємо зеленню. Перед подачею перемішуємо страву.
Смачного!