Другі страви

Кус-кус з м’ясом і овочами

Друга страва з яловичиною та овочами – прекрасний варіант для сімейної вечері. І подати її можна як з макаронами, так і з рисом, картоплею або Кус-кусом. Саме про останній і буде даний рецепт від ТМ “Жменька”…

Інгредієнти:
  • Гарбуз – 300 г
  • Яловичина – 900 г
  • Морква – 2 шт.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Цукіні – 1 шт.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Крупа Кус-кус ТМ “Жменька” – 450 г
  • Оливкова олія
  • Мелена кориця – щіпка
  • Сіль, перець – за смаком
  • Зелень – для прикраси

Як приготувати кус-кус з м’ясом і овочами

1. Яловичину промиваємо, нарізаємо шматочками і варимо 1,5 години.

2. Цибулю і моркву обсмажуємо на оливковій олії і додаємо до яловичини. Потім додаємо нарізані перець і гарбуз. Доводимо все до кипіння і проварюємо 20 хвилин.

3. Додаємо цукіні і варимо ще 10 хвилин. Потім додаємо сіль, перець і корицю.

4. Кус-кус ТМ “Жменька” заливаємо окропом у пропорції 1:1, накриваємо кришкою і даємо настоятися 5 хвилин.

5. Викладаємо готовий Кус-кус в блюдо для подачі, додаємо столову ложку оливкової олії і перемішуємо. Зверху викладаємо м’ясо з овочами, поливаємо бульйоном і прикрашаємо зеленню. Перед подачею перемішуємо страву.

Смачного!