Другі страви

Пшенична каша з тофу та шпинатом

Хочете приготувати щось цікаве зі звичайних продуктів!? Тоді пшенична каша з тофу та шпинатом це те, що ви шукали! Розсипчаста пшенична крупа з ніжним сиром і ароматною зеленню буде улюбленою вашої кашею.

Інгредієнти:
  • 1 стакан пшеничної крупи ТМ «Жменька»
  • 150 г тофу
  • 200 г помідорів чері
  • 1 пучок шпинату
  • 15 г вершкового масла
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати пшеничну кашу з тофу та шпинатом

1. Пшеничну крупу промийте та залийте водою. Доведіть її до кипіння, посоліть і варіть під кришкою до готовності, час від часу помішуючи.

Цікаво! Саме пшенична крупа ТМ «Жменька» завдяки особливим сортам пшениці завжди виходить розсипчастою та смачною!

2. Чері вимийте і наріжте часточками або половинками. Тофу наріжте невеликими кубиками. Шпинат промийте та висушіть. 3/4 шпинату подрібніть.

3. Готову пшеничну кашу викладіть в глибоку миску. Додайте помідори, тофу та подрібнений шпинат, перемішайте.

4. Приправте страву за смаком сіллю та перцем.

5. Розкладіть кашу по порційних тарілках. Прикрасьте її листям шпинату.

Смачного!