Другі страви

Пшенична каша з тофу та шпинатом

Хочете приготувати щось цікаве зі звичайних продуктів!? Тоді пшенична каша з тофу та шпинатом це те, що ви шукали! Розсипчаста пшенична крупа з ніжним сиром і ароматною зеленню буде улюбленою вашої кашею.

Інгредієнти:
  • 1 стакан пшеничної крупи ТМ «Жменька»
  • 150 г тофу
  • 200 г помідорів чері
  • 1 пучок шпинату
  • 15 г вершкового масла
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати пшеничну кашу з тофу та шпинатом

1. Пшеничну крупу промийте та залийте водою. Доведіть її до кипіння, посоліть і варіть під кришкою до готовності, час від часу помішуючи.

Цікаво! Саме пшенична крупа ТМ «Жменька» завдяки особливим сортам пшениці завжди виходить розсипчастою та смачною!

2. Чері вимийте і наріжте часточками або половинками. Тофу наріжте невеликими кубиками. Шпинат промийте та висушіть. 3/4 шпинату подрібніть.

3. Готову пшеничну кашу викладіть в глибоку миску. Додайте помідори, тофу та подрібнений шпинат, перемішайте.

4. Приправте страву за смаком сіллю та перцем.

5. Розкладіть кашу по порційних тарілках. Прикрасьте її листям шпинату.

Смачного!

Назад до списку