Хочете приготувати щось цікаве зі звичайних продуктів!? Тоді пшенична каша з тофу та шпинатом це те, що ви шукали! Розсипчаста пшенична крупа з ніжним сиром і ароматною зеленню буде улюбленою вашої кашею.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати пшеничну кашу з тофу та шпинатом
1. Пшеничну крупу промийте та залийте водою. Доведіть її до кипіння, посоліть і варіть під кришкою до готовності, час від часу помішуючи.
Цікаво! Саме пшенична крупа ТМ «Жменька» завдяки особливим сортам пшениці завжди виходить розсипчастою та смачною!
2. Чері вимийте і наріжте часточками або половинками. Тофу наріжте невеликими кубиками. Шпинат промийте та висушіть. 3/4 шпинату подрібніть.
3. Готову пшеничну кашу викладіть в глибоку миску. Додайте помідори, тофу та подрібнений шпинат, перемішайте.
4. Приправте страву за смаком сіллю та перцем.
5. Розкладіть кашу по порційних тарілках. Прикрасьте її листям шпинату.
Смачного!