Помідори, рис і риба – мабуть, ідеальне поєднання для повноцінної за вмістом корисних речовин страви. Як її приготувати – читайте далі…
Інгредієнти: |
На 4 порції:
|
Як приготувати помідори фаршировані рисом і тунцем
1. Відварюємо рис до готовності і даємо йому трохи охолонути. На замітку: з пропареного рису ТМ «Жменька» виходить удвічі більше гарніру, ніж з інших сортів рису.
2. У помідорів зрізаємо верхівку і акуратно видаляємо ложкою серцевину з насінням.
3. Зливаємо рідину з тунця і розминаємо виделкою рибу. Петрушку і кріп промиваємо і подрібнюємо. Змішуємо рис, рибу, зелень і вершковий сир. Солимо й перчимо. Начиняємо отриманою сумішшю помідори. Прикрашаємо гілочками петрушки і кропу. Подаємо до столу негайно.
Смачного!