Другі страви

Помідори фаршировані рисом і тунцем

Помідори, рис і риба – мабуть, ідеальне поєднання для повноцінної за вмістом корисних речовин страви. Як її приготувати – читайте далі…

Інгредієнти:
На 4 порції:
  • Рис Пропарений ТМ «Жменька» – 100 г
  • Консервований тунець – 185 г
  • Помідори – 8 шт. (близько 800 г)
  • Кріп – половина пучка
  • Петрушка – половина пучка
  • Вершковий сир – 75 г
  • Сіль, перець – за смаком

Як приготувати помідори фаршировані рисом і тунцем

1. Відварюємо рис до готовності і даємо йому трохи охолонути. На замітку: з пропареного рису ТМ «Жменька» виходить удвічі більше гарніру, ніж з інших сортів рису.

2. У помідорів зрізаємо верхівку і акуратно видаляємо ложкою серцевину з насінням.

3. Зливаємо рідину з тунця і розминаємо виделкою рибу. Петрушку і кріп промиваємо і подрібнюємо. Змішуємо рис, рибу, зелень і вершковий сир. Солимо й перчимо. Начиняємо отриманою сумішшю помідори. Прикрашаємо гілочками петрушки і кропу. Подаємо до столу негайно.

Смачного!