Другі страви

Плов з кус-кусом

Розсипчастий плов з кус-кусом, солодкий манго, ароматні родзинки і трохи чилі, приправлені пряним каррі – такий екзотичний східний плов Ви ще не куштували!

Інгредієнти:
  • Кус-кус ТМ «Жменька» – 300 г
  • Куряче філе – 500 г
  • Горіхи кеш’ю – 50 г
  • Родзинки – 50 г
  • Манго – 50 г
  • Сік манго – 4 ст.л.
  • Морська сіль – 1 ч.л.
  • Соняшникова олія – 4 ст.л.
  • Каррі – 2 ч.л.
  • Перець чилі – 2 шт.
  • Зелена цибуля – 0,5 пучка
  • Овочевий бульйон – 3 склянки

Як приготувати плов з куркою і барбарисом

1. Куряче філе розрізаємо і обсмажуємо в соняшниковій олії. Додаємо морську сіль і каррі.

2. Додаємо нарізаний перець, зелену цибулю, горіхи кеш’ю, родзинки і нарізаний шматочками манго.

3. У сковорідку додаємо склянку овочевого бульйону і сік манго. Тушкуємо все до готовності курячого філе.

4. Додаємо в сковорідку Кус-кус ТМ «Жменька» і ще 2 склянки овочевого бульйону. Доводимо до кипіння всю суміш і вимикаємо вогонь. Накриваємо кришкою і даємо настоятися 5 хвилин.

Порада! Кус-кус ТМ “Жменька” готується рекордно швидко: достатньо лише 3-4 хвилини його проварити або залити окропом і дати настоятися 5-7 хвилин, і Ваше страва готова!

5. Викладаємо страву в тарілки і подаємо до столу, за бажанням прикрасивши зеленою цибулею.

Смачного!