Розсипчастий плов з кус-кусом, солодкий манго, ароматні родзинки і трохи чилі, приправлені пряним каррі – такий екзотичний східний плов Ви ще не куштували!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати плов з куркою і барбарисом
1. Куряче філе розрізаємо і обсмажуємо в соняшниковій олії. Додаємо морську сіль і каррі.
2. Додаємо нарізаний перець, зелену цибулю, горіхи кеш’ю, родзинки і нарізаний шматочками манго.
3. У сковорідку додаємо склянку овочевого бульйону і сік манго. Тушкуємо все до готовності курячого філе.
4. Додаємо в сковорідку Кус-кус ТМ «Жменька» і ще 2 склянки овочевого бульйону. Доводимо до кипіння всю суміш і вимикаємо вогонь. Накриваємо кришкою і даємо настоятися 5 хвилин.
Порада! Кус-кус ТМ “Жменька” готується рекордно швидко: достатньо лише 3-4 хвилини його проварити або залити окропом і дати настоятися 5-7 хвилин, і Ваше страва готова!
5. Викладаємо страву в тарілки і подаємо до столу, за бажанням прикрасивши зеленою цибулею.
Смачного!