Другі страви

Кус-кус з фруктами

Страви з Кус-куса готувати дуже легко і швидко. Що ж буде, якщо в одній страві змішати Кус-кус, апельсиновий сік, виноград та ківі, Ви можете дізнатися в даному рецепті …

Інгредієнти:
  • Апельсиновий сік – 2 склянки
  • Маргарин – 2 ст. ложки
  • Терта апельсинова шкірка – 1 ч. ложка
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Кус-кус ТМ “Жменька” – 280 г
  • Червоний виноград – 1 склянка
  • Ківі – 1 шт.
  • Салат Айсберг – для прикраси

Як приготувати смажений рис з ананасом

1. Змішуємо апельсиновий сік, маргарин, апельсинову шкірку і сіль у великій каструлі і доводимо суміш до кипіння на сильному вогні.

2. Додаємо Кус-кус ТМ “Жменька”. Накриваємо кришкою, знімаємо з вогню і залишаємо настоюватися на 5 хвилин.

3. Очищаємо ківі й нарізаємо шматочками. Виноград розрізаємо на половинки.

4. Збиваємо готовий Кус-кус виделкою і додаємо дольки ківі і половинки винограду. Прикрашаємо листям Айсберга.

Смачного!