Страви з Кус-куса готувати дуже легко і швидко. Що ж буде, якщо в одній страві змішати Кус-кус, апельсиновий сік, виноград та ківі, Ви можете дізнатися в даному рецепті …
Інгредієнти: |
|
Як приготувати смажений рис з ананасом
1. Змішуємо апельсиновий сік, маргарин, апельсинову шкірку і сіль у великій каструлі і доводимо суміш до кипіння на сильному вогні.
2. Додаємо Кус-кус ТМ “Жменька”. Накриваємо кришкою, знімаємо з вогню і залишаємо настоюватися на 5 хвилин.
3. Очищаємо ківі й нарізаємо шматочками. Виноград розрізаємо на половинки.
4. Збиваємо готовий Кус-кус виделкою і додаємо дольки ківі і половинки винограду. Прикрашаємо листям Айсберга.
Смачного!