Фарширований перець – це швидкий і смачний варіант підкріпити сили. До того ж, нафарширувати перець можна будь-якими інгредієнтами залежно від смаків і побажань. Наприклад, корисною гречкою та ароматним тунцем…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати перець фарширований гречкою і тунцем
1. Пакетики з гречаною крупою ТМ «Жменька» опускаємо в киплячу підсолену воду (2-3 літри) і відварюємо до готовності крупи або поки вона не займе весь обсяг пакетика. Потім виделкою піддягаємо пакетик за петельку, даємо стекти зайвій воді і розриваємо його за спеціальною лінією, гречку висипаємо в тарілочку.
2. Болгарські перці промиваємо під проточною водою, розрізаємо на половинки і вирізаємо хвостики та серцевину.
3. Цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на оливковій олії до золотистості. Перекладаємо її в тарілку з гречкою, додаємо тунець і орегано, перемішуємо до однорідності. За смаком додаємо трохи солі і перцю.
4. Половинки болгарського перцю начиняємо гречкою з тунцем. Викладаємо їх у форму для випічки і відправляємо в розігріту до 180 С духовку на 10 хвилин. Потім виймаємо, посипаємо тертим сиром і відправляємо ще на 5-10 хвилин у духовку до розплавлення сиру.
Смачного!