Даний шоколадний десерт зародився у Швеції і користується там широкою популярністю. В Україні є схожий десерт, тістечко «Картопля», проте його рецептура істотно відрізняється від скандинавського побратима
Інгредієнти: |
|
Як приготувати шоколадно-кокосові кульки
1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо з цукром за допомогою міксера. Додаємо ванілін і какао, гарненько перемішуємо.
2. Органічні пластівці Три злаки ТМ «Жменька» подрібнюємо в блендері і додаємо в суміш. Потім додаємо міцну каву і гарненько все перемішуємо.
Порада! Міцну каву можна отримати, або зваривши міцну натуральну каву в турці, або розчинивши 3 ч.л. розчинної кави в 2 ст.л. гарячої води
3. Від тіста відщипуємо шматочки приблизно по 1,25 ст.л., і скочуємо їх в кульки. Обвалюємо у кокосовій стружці і викладаємо на блюдо. Перед подачею до столу охолоджуємо шоколадно-кокосові кульки в холодильнику поки вони не застигнуть.
Смачного!