Десерти

Як приготувати шоколадно-кокосові кульки

Даний шоколадний десерт зародився у Швеції і користується там широкою популярністю. В Україні є схожий десерт, тістечко «Картопля», проте його рецептура істотно відрізняється від скандинавського побратима

Інгредієнти:
  • Пластівці Три злаки ТМ «Жменька» – 3,5 склянки
  • Какао-порошок – 4,5 ст.л.
  • Цукор – 2 склянки
  • Розм’якшене вершкове масло – 150 г
  • Ванілін – 1 пакетик
  • Кокосова стружка – 1 склянка
  • Міцна кава – 3 ст.л.

Як приготувати шоколадно-кокосові кульки

1. Розм’якшене вершкове масло збиваємо з цукром за допомогою міксера. Додаємо ванілін і какао, гарненько перемішуємо.

2. Органічні пластівці Три злаки ТМ «Жменька» подрібнюємо в блендері і додаємо в суміш. Потім додаємо міцну каву і гарненько все перемішуємо.

Порада! Міцну каву можна отримати, або зваривши міцну натуральну каву в турці, або розчинивши 3 ч.л. розчинної кави в 2 ст.л. гарячої води

3. Від тіста відщипуємо шматочки приблизно по 1,25 ст.л., і скочуємо їх в кульки. Обвалюємо у кокосовій стружці і викладаємо на блюдо. Перед подачею до столу охолоджуємо шоколадно-кокосові кульки в холодильнику поки вони не застигнуть.

Смачного!