Десерти

Парфе з бананами і гранолою

Парфе – це холодний десерт, в якому використовуються найрізноманітніші смачні та корисні інгредієнти. Як варіант, давайте приготуємо парфе з гранолою і бананами.

Інгредієнти:
На 1 порцію:
  • Ванільний йогурт (нежирний) – 1 склянка
  • Вівсяні пластівці ТМ «Жменька» – 0,25 склянки
  • Банан – 1 шт.
  • Мед – 2 ст.л.
  • Горіхи (подрібнені) – 1 ст.л.

Як приготувати парфе з бананами і гранолою

1. Вівсяні пластівці ТМ «Жменька» змішуємо з медом і горіхами, добре перемішуємо.

2. У високу склянку викладаємо шарами: половину йогурту, 2 ст.л. вівсянки з медом і 4-5 кружечків банана. Зверху повторюємо ще один шар.

3. Склянку накриваємо харчовою плівкою і охолоджуємо в холодильнику мінімум 1 годину

Порада! Зберігати парфе можна не більше доби в холодильнику

Смачного!