Парфе – це холодний десерт, в якому використовуються найрізноманітніші смачні та корисні інгредієнти. Як варіант, давайте приготуємо парфе з гранолою і бананами.
Інгредієнти: |
На 1 порцію:
|
Як приготувати парфе з бананами і гранолою
1. Вівсяні пластівці ТМ «Жменька» змішуємо з медом і горіхами, добре перемішуємо.
2. У високу склянку викладаємо шарами: половину йогурту, 2 ст.л. вівсянки з медом і 4-5 кружечків банана. Зверху повторюємо ще один шар.
3. Склянку накриваємо харчовою плівкою і охолоджуємо в холодильнику мінімум 1 годину
Порада! Зберігати парфе можна не більше доби в холодильнику
Смачного!